Home Bakken en kratten Magazijnbenodigdheden Magazijninrichting

Adres
Begra Tools
IJsselstraat 9-13
5347 KG Oss
Nederland

Contact
Tel    : +31 412 667650
Tel    : +32 3 5559190
Fax   : +31 412 638707
Email : info@begratools.nl

Openingstijden
Ma.t/m do. : 08:00 - 17:00
Vrijdag: : 08:00 - 16:30
Zaterdag : 08:00 - 12:00

secured payment

Disclaimer

Voor alle duidelijkheid wijst Begra Tools ten aanzien van de website www.begratools.nl u op het volgende:

Gebruik van de website www.begratools.nl, is gebonden aan de onderstaande voorwaarden en beperkingen. Toegang tot en het gebruik van deze website betekent dat de gebruiker instemt met onderstaande voorwaarden.

1) Begra Tools geeft geen garanties met betrekking tot de aard en de inhoud van de informatie van de website en is noch aansprakelijk voor de inhoud van deze informatie, noch voor de gevolgen van het gebruik daarvan.

2) De op deze website getoonde informatie wordt door Begra Tools met constante zorg en aandacht samengesteld. Desalniettemin is het mogelijk dat informatie die op de website wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is.

3) Begra Tools houdt zich het recht voor onverhoopte fouten in omschrijvingen en/of prijzen mondeling dan wel schriftelijk te corrigeren voordat bestellingen in productie worden genomen. Uiteraard staat het de klant vrij om zijn of haar bestelling in een dergelijk geval in heroverweging te nemen. Retourzendingen door wat voor reden dan ook zijn altijd voor rekening van de klant (besteller).

4) Iedere aansprakelijkheid voor eventuele schade ten gevolge van toegang tot en het gebruik van de website, wordt door Begra Tools uitdrukkelijk afgewezen. Tevens wordt geen garantie geboden voor het foutloos en ononderbroken functioneren van de website.

5) Wijzigingen in prijs, uitvoering en levertijd zijn onder voorbehoud. De aanbiedingen zijn geldig tijdens de vermelde looptijd en op=op. De vermelde prijzen zijn adviesverkoopprijzen. Begra Tools doet haar uiterste best de prijzen ‘altijd’ zo lang mogelijk gelijk te houden, maar kan wijzigingen in prijs en uitvoering niet uitsluiten.

6) Verwijzingen of verbindingen naar andere websites of bronnen die geen eigendom van begratools.nl zijn, zijn slechts opgenomen ter informatie van de gebruiker van de website. Begra Tools kan onmogelijk verantwoordelijk worden gehouden voor de beschikbaarheid van deze websites of bronnen. Begra Tools aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud, advertenties, producten of andere zaken op deze websites of bronnen.

Begra Tools is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade of verlies veroorzaakt door, of in verband met het gebruik van of door, het afgaan op de inhoud, goederen of diensten als aangeboden op dergelijke websites of bronnen.